Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Klinkers 09

KLINKERS 09

24/07/09-08/08/09

Het Brugse stadsfestival dat na 15 edities behoorlijk vertrouwt klinkt , maar toch telkens opnieuw  weet te verassen.  Met nieuwe muziekjes , hartverwarmende charme, uitgelaten jonge wolven, grote helden en wereldverbeteraars. Mondiale en oorverwarmende geluiden gepresenteerd in een komopolitisch kader zorgen er voor een  atmosferisch festival dat het publiek op sleeptouw neemt langs een hartverwarmend muzikaal parcour.

Nieuw dit jaar op 2 augustus 2009 een speciaal kinder programma met als passende titel "Klinkers for kids"

(info Brugge spraak)

klik op KLINKERS  of op het onderstaande logo voor het programma.

Klinkende Kroegen 09

De Dienst Cultuur vult dit jaar het luik Klinkende Kroegen in tijdens het stadsfestival Klinkers 2009.

Meteen werden de Klinkende Kroegen ook uitgebreid van twee naar drie avonden en dit op woensdag 5, donderdag 6 en vrijdag 7 augustus 2009.  Nog nieuw dit jaar is dat het aantal deelnemende cafés werd uitgebreid van 10 naar 19.

Onder impuls van de Dienst Cultuur sloegen enkele cafés (bijvoorbeeld deze op de Eiermarkt en 't Zand) de handen in elkaar om samen te werken en een gezamenlijk programma aan te bieden op een centrale locatie.  In totaal zullen er 19 optredens plaatsvinden, onder meer op 't Zand, aan de Westmeers, op de Eiermarkt, op de binnenkoer van het Zilverpand, op het Kraanplein en op de Vismarkt.